Kookoshiutaleet saadaan kookospähkinän hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten raastetaan pieniksi hiutaleiksi. Hedelmäliha on rikas ravintoaineista, kuten vitamiineista: C, E, K ja B-ryhmästä, sekä mineraaleista: sinkki, fosfori, magnesium, natrium, kalium, kalsium ja rauta. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoslastut, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisiä tyydyttyneitä rasvahappoja tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat huomattavasti pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne varastoituvat kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa.<strong>Koostumus:</strong> kookoshiutaleet <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2695kJ/655k
Psylliumin isoäiti, myös Välimeren isoäiti, on erinomainen kuitujen lähde ja sisältää myös runsaasti proteiinia. Sitä käytetään ruoansulatusjärjestelmän toiminnan parantamiseen. Lisäksi kuitu lisää kylläisyyden tunnetta. Kun siemenet tulevat kosketuksiin veden kanssa, ne peittyvät limalla ja muodostavat geeliä, mikä auttaa suolistovaivoissa. Se parantaa suoliston bakteerikantaa, suojaa ja toimii tulehdusta ehkäisevästi. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Viiteruoka & nbsp; <strong> Käyttö </strong> Tuote on valmistuksen jälkeen valmis syötäväksi: 2-3 teelusikallista psyllium-kakkua tulisi kaataa lasilliseen mehua tai vettä, antaa seistä noin 20 minuuttia ja sitten juoda. Kun käytät tuotetta, on tärkeää juoda runsaasti vettä, vähintään 1,5 l. Voit ottaa sitä kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja iltapäivällä.
Vihreä kahvi on epämukavia papuja, joista saadaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on herkkä vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että keräyksen jälkeen se ei altistu savustamisprosessille. Sen koostumuksessa, stimuloivan kofeiinin lisäksi, löytyy myös klorogeenihappoa, jota pidetään rasvanpolton tehostajana. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumukseen kuuluu foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12, sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588kJ/381kcal - 19%RV*rasva 13G - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.8g - 4%hiilihydraatit 40g - 15% mukaan lukien sokerit 0g - 0%proteiini 11g - 22%kuitu 30g - 0g - 0%*RV - Viitearvo <strong> käyttö </strong> vihreä kahvi, muista oikea vesi. Oikea lämpötila (optimaalinen lämpötila on noin...
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta: Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen pöytäsuola, jota käytetään päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: pieni ja rakeinen. Himalajan suolaa käytetään useammin kuin rakeista ruoanlaitossa, maustamaan ruokia. Rakeisella suolalla on sama käyttö, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa 1 litraan vettä kylpyyn. Suolakylvyn jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa.
Vihreä kahvi on epämiellyttäviä kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että se ei altistu paahtamisprosessille keräämisen jälkeen. Sen koostumuksessa löydämme kofeiinin lisäksi myös klorogeenihappoa, mikä liittyy rasvanpolton nopeuttaviin ominaisuuksiin. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Rasva 13G - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0,8 g - 0,4% Hiilihydraatit 40G - 15% mukaan lukien sokeri 0g - 0% Proteiini 11g - 22% Kuitu 30g - 0g - 0% *RWS - Viite ravintoaineet ja <strong> Käyttö </strong> Vihreä kahvi, muista oikea vesi oikean veden kanssa.
Maca on juurikasvi, jonka ominaisuuksia ja vaikutuksia Perun asukkaat ovat hyödyntäneet tuhansien vuosien ajan. Perulainen perinteinen lääketiede suosittelee MAC-juurien käyttöä pääasiassa voiman lisäämiseksi. Mac Shades on runsas proteiinin lähde. Se sisältää lähes kaikki tarvittavat aminohapot, mukaan lukien arginiinin. MAC-juuren koostumus on noin 70 % hiilihydraatteja ja 20 % ravintokuitua. Jauhejuuren rasvapitoisuus on noin 4 %, josta jopa 70 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Lisäksi MAC-juuri sisältää useita vitamiineja, kuten A, B1, B2, B6, C ja E, sekä mineraaleja - kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja natriumia. Perun asukkaat hauduttavat kuivattua juurta maidossa tai vedessä saadakseen aromikasta massaa. Lisäksi he valmistavat jauhoa kuivatuista juurista, joita he käyttävät päivittäisten ruokien valmistamiseen ja leivontaan.
Maca on juurikasvi, jonka ominaisuuksia ja vaikutuksia on käytetty Perun asukkaiden toimesta tuhansien vuosien ajan. Perulainen perinteinen lääketiede suosittelee MAC-juurien käyttöä erityisesti voiman lisäämiseksi. Mac Shades on rikas proteiinilähde. Se sisältää lähes kaikki tarvittavat aminohapot, mukaan lukien arginiinin. MAC-juuri koostuu noin 70 % hiilihydraateista ja 20 % ravintokuidusta. Jauhettu juuri sisältää rasvaa noin 4 %, josta jopa 70 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Lisäksi Mac-juuri sisältää joukon vitamiineja, kuten A, B1, B2, B6, C ja E, sekä mineraaleja - kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja natriumia. Perun asukkaat valmistivat kuivatun juuren maidon tai veden kanssa saadakseen aromikkaan massan. Lisäksi he tuottavat jauhoa kuivatusta juuresta, jota käytetään päivittäisten ruokien valmistamiseen ja leivontaan. & Nbsp; <strong> koostumus: </strong> orgaaninen maca-jauhe (lepidium meyenii walp.
Kookoshiutaleet saadaan kookospalmun hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten hierotaan pieniksi paloiksi. Liha on ravinteikasta ja sisältää vitamiineja: C, E, K ja B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, natriumia, kaliumia, kalsiumia ja rautaa. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoshiutaleet, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisten tyydyttyneiden rasvahappojen saantia tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat paljon pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne kertyvät kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat kehon happo-emästasapainossa. <strong> Koostumus: </strong> Kookoshiutaleet <strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g rasvaa - 90% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 53g - 265% hiilihydraatteja
Vihreä kahvi on epämukavia kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on herkkä vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että keräyksen jälkeen sitä ei altisteta savustamisprosessille. Sen koostumuksessa, stimuloivan kofeiinin lisäksi, löytyy myös klorogeenihappoa, jota pidetään rasvanpolton nopeuttamiseen liittyvänä ominaisuutena. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Rasva 13g - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.8g - 4% hiilihydraatit 40g - 15% mukaan lukien sokerit 0g - 0% proteiini 11g - 22% kuitu 30g suola 0g - 0% *RWS - viite ruokaarvo <strong> käyttö </strong> vihreän kahvin valmistuksessa, muista oikea veden lämpötila (optimaalinen lämpötila on noin 90 astetta), koska liottaminen
Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Le magnésium est l'un des biopierwiastes les plus précieux. Il joue de nombreux rôles importants dans le corps: il participe à des réactions biochimiques importantes, est crucial pour le fonctionnement efficace du nerveux, du sang, du digestif, des os, des os, de l'hyperactivité sanguine ou de la formation de calculs rénaux, ralentit le processus de vieillissement , renforce l'immunité du corps. Le magnésium est un élément commun, mais mal digestible. Il est absorbé que de 15 à 40% des aliments, des céréales, des produits de céréales, des céréales, du riz brun, des fruits secs, des légumes à feuilles verts frais et du chocolat sont quelques-uns des aliments riches en magnésium. Pour ceux dont le régime alimentaire n'est pas riche en produits mentionnés, une supplémentation peut être nécessaire. Comment compléter la carence en magnésium? Vous pouvez obtenir des suppléments de magnésium sous forme de comprimés ou de capsules ou compléter cet élément à travers la peau.
Magnesium on yksi arvokkaimmista hivenaineista. Se näyttelee monia tärkeitä rooleja elimistössä: se osallistuu tärkeisiin biokemiallisiin reaktioihin, on avainasemassa hermoston, verenkiertoelimistön, ruoansulatusjärjestelmän ja luuston toiminnassa, se ehkäisee veren liiallista hyytymistä ja munuaiskivien muodostumista, hidastaa ikääntymisprosessia ja vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Magnesium on yleinen alkuaine, mutta se imeytyy huonosti. Ruokavaliosta sitä imeytyy vain 15-40 %. Pähkinät, siemenet, viljatuotteet, puurot, ruskea riisi, kuivatut hedelmät, tuoreet vihreät lehtivihannekset ja suklaa ovat joitakin magnesiumia sisältäviä ruokia. Niille, joiden ruokavalio ei ole rikas mainituista tuotteista, lisäravinteet voivat olla välttämättömiä. Miten täydentää magnesiumin puutetta? Voit hankkia magnesiumlisää tablettien tai kapselien muodossa tai täydentää tätä hivenainetta ihon kautta. Joidenkin tutkijoiden mukaan tämä menetelmä tarjoaa parhaan imeytyvyyden.
Magnesium on yksi arvokkaimmista biometalleista. Se näyttelee monia tärkeitä rooleja kehossa: se osallistuu merkittäviin biokemiallisiin reaktioihin, on ratkaisevan tärkeä hermoston, veren, ruoansulatusjärjestelmän ja luuston tehokkaalle toiminnalle, estää veren liikatoimintaa tai munuaiskivien muodostumista, hidastaa ikääntymisprosessia ja vahvistaa kehon immuunijärjestelmää. Magnesium on yleinen alkuaine, mutta huonosti imeytyvä. Se imeytyy vain 15-40 % ruoasta; viljat, täysjyväriisi, kuivatut hedelmät, tuoreet vihreät vihannekset ja suklaa ovat joitakin magnesiumia sisältäviä ruokia. Niille, joiden ruokavalio ei ole rikas mainituista tuotteista, lisäravinteet voivat olla tarpeen. Miten täydentää magnesiumin puutetta? Magnesiumlisää voi saada tabletteina tai kapseleina tai täydentää tätä ainetta ihon kautta. Joidenkin tutkijoiden mukaan tämä menetelmä tarjoaa parhaan imeytymisen.
Maca on juurikasvi, jonka ominaisuuksia ja vaikutuksia Perun asukkaat ovat hyödyntäneet tuhansien vuosien ajan. Perulainen perinteinen lääketiede suosittelee maca-juurien käyttöä erityisesti voiman lisäämiseksi. Maca-juuri on runsas proteiinin lähde. Se sisältää lähes kaikki välttämättömät aminohapot, mukaan lukien arginiinin. Maca-juuren koostumus on noin 70 % hiilihydraatteja ja 20 % ravintokuitua. Jauhettu juuri sisältää rasvaa noin 4 %, josta peräti 70 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Lisäksi maca-juuri sisältää joukon vitamiineja, kuten A, B1, B2, B6, C ja E, sekä mineraaleja - kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja natriumia. Perun asukkaat hauduttavat kuivattua juurta maidossa tai vedessä saadakseen aromikasta tahnaa. Lisäksi kuivasta juuresta valmistetaan jauhoa, jota käytetään päivittäisten ruokien ja leivonnaisten valmistamiseen. <strong>Koostumus:</strong> orgaaninen jauhettu maca (Lepidium meyenii Walp.